Viatore sneakers onderscheiden zich door kwaliteit en comfort te combineren met moderne styling in hoogwaardige sneakers.  Het merk Viatore richt zich op mensen die actief in het leven staan en die zich comfortabel willen voortbewegen. Dat doet Viatore door het ontwikkelen van een enorm goede pasvorm in combinatie met speciaal (met orthopedische achtergrond) voor Viatore ontwikkelde inlegzolen die in twee soorten verkrijgbaar zijn om een zo optimaal loopcomfort te genereren.

Viatore is opgericht door drie personen. Zadik Surup (product), Erik Hoogenberg (marketing) en Maurice van Bladel (schoendesign). Een ieder is verantwoordelijk voor zijn afdeling maar door de uitgebreide kennis van ieder persoon is veel overlap en kan iedereen elkaar adviseren en ondersteunen . 

Zo heeft Zadik naast een hoge dosering product kennis ook goede commerciële kwaliteiten die van pas zullen komen in de verkoop.  Erik Hoogenberg heeft door zijn grafische kennis een goed gevoel voor vorm en uiterlijk waardoor hij een goede aanvulling is bij product en schoenontwerp.

Schoenontwerp – Maurice van Bladel

Maurice van Bladel is eigenaar van Maurice van Bladel International Shoe Design en doorgewinterde schoenontwerper die voor diverse partijen de ontwerpfase van de collectie voor zijn rekening neemt. Maurice is opgegroeid met het vak en kent dan ook als geen ander de wegen die naar Rome leiden. Naast het ontwerpen heeft Maurice een brede kennis van en naar de productie zodat hij weet waar een bepaald type sneaker onder te brengen.

Product – Zadik Surup

Zadik Surup is een echte ondernemer. Begonnen als schoenreparateur maakte hij al snel de overstap naar orthopedische schoentechniek. In 1996 startte hij bij Boermans orthopedie als schoenontwerper.

In 2003 begon hij zijn eigen bedrijf, ZSM Orthopedie en richtte zich met zijn bedrijf op de productie van orthopedische schoenen. Later ontwikkelde hij een orthopedische schoenenlijn onder eigen label (Brigante) die revolutionair was op het gebied van modieus orthopedisch schoeisel. Door zijn commerciële kwaliteiten groeide het bedrijf in rap tempo met een eigen fabriek in China en productie in Portugal.

Marketing – Erik Hoogenberg

Erik Hoogenberg begon met 23 jaar, na afronding van de ondernemersschool, bij La Strada.  Een reclamebureau met veelal klanten uit de regio. Na een paar jaar had hij echter snel door dat wat La Strada kon hij zelf ook wel kon.

Na een voortvarend begin werd het bedrijf al snel groter en kreeg het grote klanten als Philips, Hero, Nestle en Heracles. Mooie klanten die zorgden voor een brede ervaring op reclame en marketinggebied.

Nog steeds is Erik Hoogenberg voor deze klanten actief hetgeen aangeeft dat naar  tevredenheid werk geleverd wordt. Met meer dan 25 jaar marketing en reclame ervaring heeft hij er enorm veel zin aan om van Viatore een sterk (wereld)merk te maken.

Copyright © 2021 - Viatore B.V. - Design & Realisatie door Webheads B.V.
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden